недела, 10 мај 2020

Радио Милева

Кристијан Голубовиќ ја уништи Луна: „Поминав низ 137 земји, но ова што таа го прави сум го видел само во бордели“

Кристијан Голубовиќ (50) вели дека е згрозен од однесувањето на Луна и дека тоа што прави го има само во борделите, јавните куќи. „Таа...