недела, 5 април 2020

Радио Милева

Пејачот Џани и неговата сопруга осудени на домашен притвор поради кршење на правила за време на пандемија

Пејачот Драгиша Трајковиќ Џани и неговата сопруга Слаѓа се осудени на три месеци домашен притвор поради кршење на правилата во пандемија. Тие...