понеделник, 16 март 2020

Радио Милева

Бугарската пејачка Андреа ја распамети публиката на својот настап, па се извинуваше на Инстаграм: „Не сум болна и вие не бевте на „Корона парти“ (ФОТО)

Бугарската пејачка Андреа се обиде да го објасни своето во најмала рака чудно однесување при последниот настап во Пловдив со објава...
Радио Милева

На ТВ во „фул опрема“: Катарина Грујиќ не оди никаде без маска и заштитни ракавици, ама само да видите што носи преку нив… (ФОТО)

Катарина Грујиќ се појави како гостинка на едно ТВ шоу во „фул опрема“: заштитни  нараквици, маска и средство за дезинфекција.Здравјето...
Радио Милева

Владо Георгиев влезе со медицинска маска во маркет, па ги „распука“ останатите муштерии: „Ми се смеете, а допирате, кашлате и кивате каде ќе стигнете“ (ФОТО)

Пејачот, музичар и композитор, Владо Георгиев  објави фотографија со која ги „запали“ социјалните мрежи. Популарниот „Барба“ со...