сабота, 14 март 2020

Радио Милева

Александра Пријовиќ објави фотографија од крштевка на синот, па веднаш доби коментар од Анастасија Ражнатовиќ

Пејачката Александра Пријвоиќ и Филип Живојиновиќ пред некој ден го крстија синот Александар. Церемонијата се одржа во храмот „Свети...