сабота, 18 јануари 2020

Радио Милева

Ана Марија од Скопје е меѓу најубавите Македонки, а нејзиниот потенцијал го препозна и светски познатиот бренд „Guess“ (ФОТО +ВИДЕО)

Младата 18 годишна скопјанка Ана Марија Јанковиќ е девојката за која се почесто ќе слушаме, но и ќе бидеме горди што македонската убавина...