четврток, 7 ноември 2019

Радио Милева

Не сакаат да се експонираат јавно: Ова се вистинските брат и сестра на „Истанбулската невеста“ Суреја (фото)

Гледачите на турската серија „Истанбулската невеста“ која пред околу пет години беше вистински хит на Балканот, се повеќе сакаат да...
Радио Милева

Вака изгледаа како малечки, а тој сега ќе се жени: Дури кога ќе ја видите мајка им, ќе ги препознаете овие дечиња (ФОТО)

Децата на познатите имаат посебен публицитет. Љубопитната јавност за нив се интересира исто, па дури и повеќе од нивните славни и познати...
Радио Милева

„Гоца Тржан ми беше љубоморна“: По 25 години Ивана Петерс проговори за „студената војна“ додека двете настапуваа заедно!

Ивана Петерс откри дека групата „Тап 011“ се распаднала затоа што Гоца Тржан и таа не се поднесувале. Поточно, Ивана Петерс која важи...
Радио Милева

Лекарка влета во претставата да и помогне, додека актерката Слобода Миќаловиќ „умираше“ на сцената на „Народниот театар“ во Ужице (ФОТО)

Додека , а актерите околу неа навистина изгледаа загрижени и нервозни, лекарка од публиката се качи на сцената за да и помогне! Таа не...