четврток, 12 септември 2019

Радио Милева

Мина Врбашки ја истрижале ќелава, па ја претепале заради Тара Симов, а сега обете се во „Задруга 3“

Мина Врбашки  се согласи да влезе во „Задруга 3“  како рамноправна учесничка, а еден од условите што таа ги постави за учество во шоуто...
Живот и Стил

Христијани носат црвен конец: Круг околу раката со посебно значење, но религијата вели нешто друго

Најчесто се врзува околу раката на новороденче. Носењето црвена нишка околу раката против уроци е стара традиција на словенечките народи,...