понеделник, 9 септември 2019

Радио Милева

Розга ја „запали“ сцената во Кавадарци: Публиката врискаше на сиот глас поради овој нејзин потег (видео)

Познатата хрватска музичка ѕвезда Јелена Розга  беше дел од традиционалната манифестација „Тиквешки гроздобер“ во организација...