среда, 4 септември 2019

Љубов и Секс

Оваа жена бара развод затоа што нејзиниот сопруг бил премногу добар: „Ми купува подароци и не се кара со мене“

Некоја жена од Арапските Емирати побарала развод од својот сопруг поради преголема љубов, грижа и внимание кој што тој ѝ ги давал. Сопругот...
Радио Милева

„Радо, дали тоа седиш на ве-це шолја“: Пејачката објави селфи од тоалетот, но не насети што направи! (фото)

Пејачката Рада Манојловиќ направи селфи фотографија и ја објави на социјалните мрежи, а потоа предизвика лавина од коментари. Поточно,...