недела, 1 септември 2019

Радио Милева

Сè е јасно: Моника Белучи се сретна со екс-сопругот на црвен килим, а фотографите ја забележаа реакцијата (фото)

Венецискиот филмски фестивал е во тек, при што многу уметници секоја вечер се обидуваат да заблескаат на црвениот тепих што го шетаат...