понеделник, 12 август 2019

Радио Милева

Александра Заева со момчето на Малта: Македонска заедница ѝ понуди помош за сместување и работа на ќерката на Заев (ФОТО)

Додека илјадници млади Македонци  од мака заминаа од земјава избирајќи ја Малта со надеж дека е земја во која ќе можат да најдат работа,...
Радио Милева

„Грозно е секој ден да се будите како дете на зависник“: Шарлиз Терон проговори за тешкото детство

Актерката Шарлиз Терон ја отвори душата и проговори за трауматичното  детство. Како што е познат нејзиниот татко бил зависник од алкохол...