недела, 4 август 2019

Радио Милева

Вака изгледаат Луна и Марко надвор од ријалити: Сите предвидуваа дека ќе раскинат, но тие го докажаа спротивното (фото)

Вчера Луна Ѓогани и Марко Миљковиќ заминаа на заеднички одмор за Египет, а сега решија на сите да им покажат што уживаат. Блогерката...