сабота, 3 август 2019

Радио Милева

За Ана Николиќ денеска е посебен ден: „Ти благодарам што ми донесе радост и што ме научи што е безусловна љубов“

Пејачката Ана Николиќ не крие дека е пресреќна што се реализирала во улогата на мајка, а денес за неа и нејзината ќерка Тара е посебен...