петок, 2 август 2019

Радио Милева

Милица Павловиќ добила понуда која не се одбива: Ќе добие огромен хонорар, а еве што треба да прави

Милица Павловиќ важи за една од најатрактивните пејачки во регионот. Таа сега добила за да учествува во италијанско реалити шоу, а понудата...