среда, 10 јули 2019

Радио Милева

Станија речиси гола се појави на забава, а „невина“ ја напушти „Задруга 2“: „Младо пилешко“ и „стара тетка“ за секс за петка! (ФОТО)

Станија Добројевиќ,  го заврши своето учество во „Задруга 2“ на третото место. Но таа верува дека излегува како победник, бидејќи го...
Радио Милева

Милан Поповиќ проговори за борбата на старателството на синот: „Северина манипулира со јавното мислење“

Северина Којиќ и нејзиниот бивши сопруг Милан Поповиќ веќе пет години водат битка за старателството на синот Александар. Милан сега...