вторник, 9 јули 2019

Радио Милева

Сара Џесика Паркер првпат проговори за сексуалните вознимирувања кои ги доживеала на снимање

Ѕвездата на серијата на „Сексот и градот“, актерката Сара Џесика Паркер откри дека го тужила светскиот актер за сексуално вознимирување. Сара...