петок, 5 јули 2019

Радио Милева

Карлеуша бизарно го оправда најновото отсуство од судското рочиште: Адвокатот достави лекарско уверение во кое стои дека пејачката има сува ва*ина и болки во малата карлица, иако сите знаат дека е во Турција! (ФОТО)

Јелена Карлеуша оповторно не се појавила на рочиштето во судскиот спор со Огњен Врањеш! Таа, како што пишуваат српските портали, своето...