среда, 12 јуни 2019

Радио Милева

Дадилката и беше верна и лојална иако Карлеуша ја понижуваше и навредуваше, а Тошиќ ја отпушти, еве и зошто

Таа  со Душко и Јелена проживеала се’ и сешто и минала низ разни сиуации. Доживувала навреди и понижувања, но и покрај тоа што и обата...
Радио Милева

Џокси им го плесна в лице… шалчето: Секој ден не е Велигден, ама и за секого Македонија не е северна!

Фудбалската репрезентација на Македонија претрпе пораз дома од Австрија… Можеби играта и залагањето на фудбалерите не беше на потребното...