недела, 9 јуни 2019

Радио Милева

Лепа Брена: „Тогаш првпат почувствував што значи да си гладен, без семејството и пријатели“

Лепа Брена во интервју  откри детали од својот приватен живот пред да стане позната. Таа откри детали за човекот кој и ја предвидел иднината. Имено,...