понеделник, 3 јуни 2019

Живот и Стил

ФОТО: Најмалиот и најслаткиот навивач на Вардар- има само 4 месеци и безрезервна поддршка за црвено-црните

Ова бебе е дефинитивно најмалиот и најслаткиот навивач на „Вардар“. Има само 4 месеци и безрезервна поддршка за вардарци. Како и цела...
Мегафон

Наместо поделби на ваши и наши, домашни и странци, Срби и Хрвати… во „Вардар“ соиграчите стануваат пријатели, другари, браќа, шампиони!  

Вардар е европски ракометен шампион. На врвовот на Европа по втор пат за само три години. Иако соочени со сите проблеми, златните вардарови...