Живот и Стил

106 години чувано видео: Оригиналниот Титаник пред да тргне на пат (видео)

106 години чувано видео: Оригиналниот Титаник пред да тргне на пат (видео)

Досега се слушнати многу приказни за Титаник, како и што се случувало, но едно е сигурно дека веќе 106 години е на дното на океанот.

Погледнете го ова видео – оригинална снимка од вистинскиот Титаник пред да тргне на првото, а воедно и последно патување.