Љубов и Секс

10 супер навики на паровите кои се задоволни од сексот, а сите се надвор од спалната

10 супер навики на паровите кои се задоволни од сексот, а сите се надвор од спалната

Паровите кои имаат одличен сексуален живот не прават ништо спектакуларно, а сепак имаат усвоено навики кои им ја одржуваат возбудата на високо ниво.

Буквално ништо од ова не се однесува на забавата во спална, а влијае на неа.

Што прават паровите кои имаат добар секс и после долги години заедно?

1. Си кажуваат те сакам барем еднаш дневно.

2. Се бакнуваат страствено и често, кога најмалку се очекува од нив.

3. Се мазат и гушкаат многу често.

4. Покажуваат наклонетост кон партнерот во јавност и исто толку и кога се сами.

5. Организираат романтични вечери барем еднаш неделно.

6. Си дозволуваат да се опуштат и отпатуваат, макар и на викенд.

7. Не се скржави со комплиментите.

8. Се изненадуваат со мали, ситни подароци.

9. Остануваат добри пријатели и си ги кажуваат сите успеси и падови.

10. Одвреме-навреме сакаат авантура, нешто неочекувано и дотогаш непробано.