Живот и Стил

10 идеи за како светилките можат да останат во домот и после празниците

10 идеи за како светилките можат да останат во домот и после празниците

Кој вели дека треба да ги чувате светилките на таванот или подрумот по празниците? По украсувањето новогодишни елки и прозорци, тие можат да украсуваат речиси секоја просторија во домот, во текот на целата година.

Светилки со различни форми и големини во сите прилики, па и во оние секојдневни ритуали како што е пиењето кафе, можат да бидат интересна декорација и атмосферски додаток на домот.

Во нашата галерија погледнете како можете да ги искористите во сите простории во домот, како спалната или дневната соба и кујната, и сигурно ќе ве инспирира да го украсите вашиот дом со светилки.

извор: Попара.мк