Мегафон

Огромен успех на најголемиот интернационален детски натпревар, „Бреинобреин фест 2021“ покажаа дечињата од Македонија

Шестиот интернационален бреинобреин фест се одржа онлајн на 9 јануари 2021 година. Во конкуренција со 25.000 деца од 45 земји во светот, сите...
Мегафон

Заврши проектот „Ново име“ – Македонија: Овие млади луѓе добија можност за унапредување на својот талент

Во прашање е проект кој во текот на 2020 година во потполност го реализираа компанијата ХТЛ Македонија и брендовите Admiral, Astra и Casino Flamingo...
Мегафон

Почина Ненад Стефановиќ – Јапанац, најдобриот бас гитарист во екс Југославија: Замина човекот што свири на над 1000 плочи

Ненад Стефановиќ, Јапанац, поранешен басист на „Пилоти“, почина вчера, 8 јануари 2021 год. на 62-годишна возраст, а денес е погребан. Во...