Љубов и Секс

Ова нема да им се допадне на мажите: Еве како КОВИД-19 влијае на нивното сексуално здравје доколку се заразат!

Една студија открива кои се можните ефекти од коронавирусот врз машките хормони кои би можеле да доведат до сексуални проблеми кај...
Љубов и Секс

“Ѝ плаќам на мојата сопруга за орален секс, кога сака да биде интимна и да заработи, таа ми ‘закажува термин’”

“Ви се чини ли бизарна идејата за плаќање секс на партнерот?” е прашање кое еден маж јавно го поставил, барајќи совет од другите. Анонимниот...